foto_judith-schotanus
Judith Schotanus

Ik werk als redacteur, onderzoeker en adviseur op het gebied van de gebouwde omgeving. Nieuwe inzichten in ruimtelijke en maatschappelijke ontwikkelingen in de stad deel ik graag met een breed publiek. Via werkgroepen, websites zoals HAACS en sociale media, maar ik organiseer ook de Dag van de Architectuur in Den Haag en excursies voor het Haags Architectuur Café.

Mensen maken de stad: ruimtelijk ontwerp gaat niet alleen over vorm. Het gaat om de wisselwerking tussen de vorm en de mensen die gebouwen en publieke ruimten gebruiken. Met mijn ervaring als architect (bij HVE Architecten) en kennis van stadssociologie koppel ik ‘de stenen’ aan ‘de mensen’.

Bovendien maak ik graag websites. Ik bied een totaalpakket: tekst, beeld, ontwerp en techniek.

Bekijk mijn CV op Linkedin
Contact

Bewaren