foto_judith-schotanus
Judith Schotanus

Ik werk als programmamaker, redacteur en adviseur op het gebied van de gebouwde omgeving. Nieuwe inzichten in ruimtelijke en maatschappelijke ontwikkelingen in de stad deel ik graag met een breed publiek. Daarvoor organiseer ik diverse activiteiten en verzorg de bijbehorende communicatie. Bijvoorbeeld voor Platform STAD en het ArchitectuurPunt Zoetermeer en als vrijwilliger voor het Haags Architectuur Café. Eerder organiseerde ik de Dag van de Architectuur in Den Haag en de manifestatie 100 jaar Nieuwe Haagse School.

Mensen maken de stad: ruimtelijk ontwerp gaat niet alleen over vorm. Het gaat om de wisselwerking tussen de vorm en de mensen die gebouwen en publieke ruimten gebruiken. Met mijn ervaring als architect (bij HVE Architecten) en kennis van stadssociologie koppel ik ‘de stenen’ aan ‘de mensen’.

Bekijk mijn CV op Linkedin
Contact

Bewaren